Om DDB

Et ubange bureau

DDB Copenhagen er et ubange bureau bestående af 40 mennesker med kompetencer indenfor reklame, design, teknologi, sociale medier og dialog, der alle stræber efter det samme: At forstå vores kunders verden og gøre den interessant for andre.

Når alt er under forandring, er det nemt at blive bange og vælge trygge løsninger. Vi tror på, at kreativitet er det mest effektfulde værktøj til at løse forretningsproblemer, og at ubange løsninger virker bedre end de trygge og almindelige.

Fundamentet for at være ubange er at føle sig tryg. Vi tror, at en god kultur hos os, skaber gode resultater for vores kunder. Og det er altså ikke noget, vi bare siger. For tredje år i træk har DDB Copenhagen nemlig opnået den højeste medarbejdertilfredshed indenfor EMEA i DDB-netværket.

The future, as always, belongs to the brave.

— Bill Bernbach

DDB blev stiftet i 1949 af legenden Bill Bernbach. I Danmark har vi været siden 1990. Vi har 200 kontorer rundt omkring i verden og er en del af Omnicom Media Group. I Norden arbejder vi tæt integreret med vores kollegaer i DDB Stockholm, DDB Gøteborg, DDB Helsinki og DDB Oslo.